Ren voor hun leven

Op zaterdag 9 maart 2019 organiseren wij voor de vijfde keer de ‘Ren voor hun leven cross’ die geheel offroad gaat door het Zwolsche bos in Heerde. In deze cross moet de loper o.a. de Tonnenberg trotseren. De cross staat bekend om zijn afwisselende, uitdagende parcours. Na afloop van de cross krijgen alle deelnemers een goody bag een hardloopshirt en een kop snert van de organisatie. Mogelijk gemaakt door onze sponsoren. Ook is er een food truck waar je sportdrankje, koffie en thee, fruit kunt kopen.

Afstanden & parcours

De afstanden voor deze loop zijn 5 en 10 km. De 10 km lopers zullen het parcours van de 5 km twee keer lopen. De minimale leeftijd voor de 5 km is 12 jaar. De minimale leeftijd voor de 10 km is 14 jaar. Dit jaar ook een de Bredewold bedrijvencross en een apart uitgezette wandelroute

Bredewold bedrijvencrossrun (5km)

Dit jaar organiseren wij ook de 5 km Bredewold bedrijvencross. Per team minimaal 3 lopers max. 5 lopers (incl. max 1 introducee) Meer informatie

Wandelroute

De wandelroute van 5 km is uitgezet in het Zwolse bos een populair wandelbos met fraaie eiken- en berkenlanen, afgewisseld met heuvelachtige heideveldjes.

 

Kosten

5 km / 10 km en wandeltocht : € 20 per persoon.
Bredewold bedrijvencross € 250,- euro per team.
Het inschrijfgeld gaat volledig naar stichting Compassion
Voor iedere deelnemer is er een lekkere kop snert een mooie goodiebag en hardloopshirt!

Het inschrijfbedrag ligt iets hoger dan de gemiddelde regionale loop. Dit doen we om een zo groot mogelijk bedrag op te halen voor het geselecteerde goede doel. We hopen hierdoor ook extra bewustwording te creëren dat de deelnemer deze gave cross niet alleen loopt voor zichzelf, maar tegelijkertijd het leven van een mede mens een stukje draaglijker kan maken.

INSCHRIJVEN