Historie

Op zaterdag 9 maart 2019 organiseren we alweer voor het 5e jaar de Ren voor hun leven cross in Heerde! Deze cross is een initiatief van Gerben en Willard Bredewold. Twee broers die van hardlopen houden en deze passie graag willen inzetten voor anderen. Bij deze cross sla je dan ook twee vliegen in een klap. Je loopt een super mooi parcours en je sponsort het goede doel!

 

We begonnen met een klein loopje voor familie en vrienden, maar de loop won al snel aan populariteit. De route is prachtig en iets voor een ander doen is leuk. Nu lopen we alweer voor het vijfde jaar en hebben we de cross flink geprofessionaliseerd. Leuk, want vorig jaar deden er meer dan 100 lopers mee! Ook bonden we diverse sponsoren aan het evenement die de onkosten voor het evenement volledig dekken, waardoor al het inschrijfgeld naar het goede doel kan gaan.

De afgelopen jaren konden we met het inschrijfgeld de volgende organisaties en projecten steunen: Compassion, Muskatholon Oeganda, een project ter ondersteuning van kinderen die wonen in sloppenwijken Soa Luiz in Brazilie en hulpprojecten voor kinderen op Sri Lanka via stichting de Verre Naasten. In 2019 gaat de opbrengst naar Compassion Tanzania.

Voorgaande edities
10 maart 2018 Winter 2018
11 maart 2017 Winter 2017
23 januari 2016 winter 2016
29 augustus 2015 Zomer 2015