RVHL-cross 26 september gaat door!

Op 14 maart 2020 stond de 6e editie van Ren voor hun Leven-cross gepland. Het hardloopevent is zo georganiseerd dat er samen wordt gerend voor hun leven, dat wil zeggen dat het volledige inschrijfgeld van de deelnemers gaat naar het goede doel. Dit kunnen we doen doordat diverse betrokken bedrijven dit evenement ondersteunen. Dit jaar gaat de opbrengst naar de kids van Compassion Tanzania.

Van uitstel komt geen afstel

Dit jaar liep alles door de corona-uitbraak anders. Twee dagen voor de RVHL-cross waren de ontwikkelingen en regelgeving zodanig dat we cross moesten annuleren. Natuurlijk een enorme teleurstelling voor alle lopers, sponsoren en betrokkenen. Met de inzichten van toen is besloten de cross te verplaatsen naar 26 september.

Met de inzichten van nu hebben we de laatste weken alle mogelijkheden onderzocht voor een corona-proof editie van de RVHL-cross op het bestaande parcours. Echter, mede door het grote aantal deelnemers, hebben we niet het gevoel dat we 100% veiligheid kunnen garanderen voor iedereen. Wederom uitstellen van deze 6e editie van de RVHL-cross is voor ons als organisatie echter geen optie meer. Mede omdat de kinderen in Tanzania door het corona-virus alle steun nog harder nodig hebben dan ooit. We gaan dus toch rennen voor hun leven!

RVHL Home-editie

We hebben een home-editie van de Ren voor hun leven bedacht! Ondertussen zijn alle deelnemers op 1 september 2020 geïnformeerd per mail en krijgen we veel mooie en begripvolle reacties. En het belangrijkste: iedereen gaat er weer vol voor om er juist nu voor de kids te zijn.

 

Het is hartverwarmend om te merken dat wordt ingezien dat het gewoon even niet anders is en dat bijna iedereen aangehaakt blijft!  

 

Hoe werkt het: iedere deelnemer die heeft gereageerd op de ontvangen mail, ontvangt voor de run het mooie RVHL-hardloopshirt per post. Op 26 september kun je als bedrijventeam, individuele loper of wandelaar je eigen favoriete 5 of 10 km hardlopen of wandelen, op jouw eigen locatie en tijd. De tijdregistratie en prijsuitreiking zal digitaal plaatsvinden.

Bedrijventeams

Een groot aantal bedrijventeams hebben zich dit jaar ingeschreven en sponsoren zo ook het goede doel. Als team kun je zelf een creatieve draai geven aan deze editie om toch nog samen er een mooi team-uitje van te maken. Spreek bijvoorbeeld af op een mooie buitenlocatie en ren naar een locatie waar je samen nog even lekker kunt napraten en genieten.
Naast de gezelligheid is natuurlijk ook het resultaat van belang, want er wordt weer gestreden voor de felbegeerde wisselbokaal die nu in handen is van Team van Werven. Als team Bredewold doen we natuurlijk ook dit jaar weer mee en gaan dit keer voor een digitale podium plaats.

Editie 2021

We hopen volgend jaar weer een mooie RVHL-cross neer te kunnen zetten met de gezelligheid en aankleding van het evenement zoals men van ons gewend is. We zien er naar uit! Bedankt voor jullie support en sportiviteit en namens de organisatie RVHL-cross wensen we jullie een mooie run toe de 26ste!