RVHL Cross verplaatst naar 26 september 2020

Beste hardloper of wandelaar, vanwege de geldende maatregelen rond het coronavirus, hebben we helaas het besluit moeten nemen om de Ren voor hun leven cross te verplaatsen naar zaterdag 26 september 2020.

Dit is een tegenvaller voor iedereen die deelneemt of op andere wijze betrokken is bij de Ren voor hun leven cross. Maar veiligheid en gezondheid van lopers, vrijwilligers, toeschouwers en andere betrokkenen staat voorop.

We gaan nu voor 26 september 2020, maar ook daarin zijn we uiteraard afhankelijk van de ontwikkelingen van het Coronavirus en het verkrijgen van de benodigde vergunningen. We kijken er naar uit om samen met jou te genieten van een mooie cross en hierdoor kinderen te bevrijden uit armoede.

De incasso’s van de individuele inschrijvingen zijn al doorgevoerd. Mocht je 26 september niet kunnen, dan zouden we het waarderen als we je inschrijfgeld alsnog over mogen maken naar de kinderen in Tanzania. Wil jij jouw inschrijfgeld teruggestort krijgen, dan kun je een mail sturen met je naam en je rekeningnummer.

We zien uit naar de runningday! We hopen je 26 september 2020 in goede gezondheid aan de start te zien.

 

Met sportieve groet,

Namens organisatie van Ren voor hun leven cross