Olfert Molenhuis; Strijden tegen het onrecht in deze wereld

Van jongs af aan ben ik gepassioneerd hardloper jaren lang heb ik in de top van Nederland mee mogen lopen en me met de besten mogen meten. Ik heb geweldige wedstrijden en evenementen meegemaakt waar ik God dankbaar voor ben.

Richting het einde van mijn loopbaan als hardloper kreeg ik steeds meer twijfels waar ik het voor deed. Mijn leven als Christen kreeg meer vorm en het verlangen om mijn talent in te zetten voor Gods Koninkrijk werd groter.

Zo ben ik onder andere betrokken geraakt bij de Muskathlon. Ik ben nu een aantal keer als assistent- en assistent sportleider meegeweest naar Uganda en Tanzania. Wat mij enorm heeft geraakt zijn de mensen daar de verhalen en de omstandigheden waarin de mensen leven.

Met de Muskathlon en Compassion kan ik echt iets doen, verschil maken en mijn geloof uitleven. Strijden tegen het onrecht in deze wereld. Dit is de reden dat ik met een mooi team mee doe aan Ren voor Hun leven cross.

Groet, Olfert Molenhuis

Inschrijven kan nog tot en met 9 maart: